top of page

Elektronik och Fastigheter...

Updated: Apr 3, 2020

Hej! Kent Billebro här. VD och grundare. Jag söker fler återförsäljare, stora som små. Både för vårt eget högtalarmärke BILLEBRO som tillverkas på samma fabrik som COMMUNITY USA. Och för hela övriga sortimentet. Jag kan träffa dig och visa vårt sortiment i vår 1500kvm lagerbutik i Älvsjö närhelst det passar dig. Boka tid med mig. Just nu flera "special dealZ".

Vi har även ett stort lager begagnat, fraktskadat, returex, mm. Kan säljas styckevis eller i 10st eller 100st... Har tusentals! Utspritt på 3 lager i Dörarp Småland, Krylbo Avesta, Älvsjö Sthlm. Jag vill förändra och förnya hela vår organisation och är öppen för alla typer av nya samarbeten. Jag äger även fastigheter där jag hyr ut bostäder, lager, förråd, garage, stugor, 2 restauranger. Köpta nyligen så mycket är ledigt och outhyrt. Hör av dig om det är intressant. Ramsjö Hälsingland mycket ledigt restauranger lägenheter verkstäder garage ställplatser stugor förråd lador kvarn mm mm mm... Vill du hyra yta i Älvsjö bredvid Stockholmsmässan? Dela gärna detta på facebook, sociala media och andra ställen! 📷 Kent 0735411123 och kent@billebro.se samt lägg till mig både på linkedin och facebook.

  PS: Vi hyr gärna ut, även långtid, vi har många långtidsuthyrningar till idrottsklubbar, gym, m.m. Kan även installera var som helst i Europa. Vi har även byggt nattklubbar i Norge och Spanien tex!


131 views0 comments

Recent Posts

See All

Vill du göra nåt kul här med oss och stället?

Jag har en hel del ideer som jag inte ännu förverkligat. Är det någon av dessa som faller dig på läppen, att du vill vara med och genomföra något? Bakluckeloppis Sätta in högtalare överallt inne och u

Commentaires


bottom of page