top of page
Corporate housing company long term accomodations Sweden

Om oss

 I tre decennier har vi byggt om, designat och ansvarat för bostäder. Snabb WiFi, bra värme så du kan ha rejält varmt, design med finess och hemtrevnad, hög mysfaktor, det är våra grundstenar,  Varje anläggning är renoverad, designad och ombyggd av oss. Anpassar även efter gästers behov. Vårt uppdrag är att vara redo och stötta på alla sätt vi kan. Även förråd, lager, mark, ställplatser, camping, kontor, konferens och festlokaler samt utrustning av alla slag. Systerföretag för konferens och fest se www.billebro.se

Vi ser till att våra bostäder verkligen känns som hemma. De har till exempel ett fullt utrustat kök så att du kan njuta av hemlagad mat. Bostäderna är också utrustade med snabb stark WiFi, så att du kan hålla kontakten med hemmafronten till exempel. Dessutom har flera av bostäderna också ett fullt utrustat vardagsrum med TV så att du kan bjuda in vänner, kollegor för att koppla av tillsammans efter en hård arbetsdag. 

Eftersom vår personal är mycket engagerad håller vi nära kontakt med våra gäster och kan anpassa oss till deras behov. Våra lokala medarbetare är alltid redo att lösa problem. Städarrangemangen anpassas också efter de boendes önskemål, vi försöker alltid ordna det så att vi behöver störa dem minst. Vi är tillgängliga dygnet runt om det skulle uppstå en nödsituation. Teamet förstår att det inte är lätt att bo i ett nytt bostadsområde eller till och med ett nytt land. Därför är vårt mål att få dig att känna dig hemma så mycket som möjligt. Vi tar gärna emot kontaktuppgifter till alla i din personal och kollar upp ibland att de trivs under vistelsen och ifall de har speciella önskemål som vi kan hjälpa till med. De kanske vill veta mer om området och möjligheter till rekreation. Eller om våra möjligheter att låna ut eller hyra ut cyklar, båtar, bordtennis och biljardbord samt mycket mer.

En kort presentation av fastigheterna:

Ramsjö Camping (med egen hemsida www.ramsjocamping.com)

Ramsjö Folkets Hus med fest och konferensmöjligheter samt bostäder

Ramsjö Verkstad

Hedsjö Skola med 3 lägenheter och 350 meters sandstrand i naturområde som vi äger

Ytterturingen tre villor med sjötomter

Kölsillre lyxvilla

Östavall bungalow plus extra hus

Ånge företagshuset Mejeriet 3500kvm fd Kungsfoto kontor konferens lager uthyres

Ljungaverk tre hyreshus tio lägenheter

Ljungaverk två villor

Erikslund hyreshus tre lägenheter

Krylbo Skola med 3 lägenheter 3 garage och lagerlokaler

Spillersboda stugor vid havet

Tyresö fin villa Trollbäcken

Småland två villor och en klubblokal med bastu samt industrifastighet och lager

Mobila enheter, husvagnar, trailersläp, bilar, lastbilar, båtar, fyrhjulingar, cyklar

Service

Vi vill bara ha det bästa för våra kunder och få dem att känna sig hemma. I händelse av en nödsituation är vi tillgängliga dygnet runt.

Teamet

Vårt team är grunden. De garanterar optimal kundservice och vackert boende. Tillsammans strävar vi efter att fortsätta utvecklas och hjälpa ännu fler företag med deras behov av mysiga boenden.

Våra boenden

Vi utvecklar våra fastigheter och hus enligt våra kunders behov. Genom att lyssna på våra kunders feedback vet vi vad de anser vara viktigt.

bottom of page