top of page
Wedding Table Setting
Wedding Tent

Vi erbjuder många olika bröllopskoncept i olika prisklasser!

 

Bröllop i naturen på våra fastigheter

Bröllop på sandstranden Hedsjö Hälsingland

Bröllop i kvarn eller lada

Bröllop Folkets Hus Ramsjö med restaurang och scen

Bröllop på Ramsjö Camping med restaurang

Bröllop industrilokal Småland vid sjö

Bröllop Villa Livslust Tyresö

Bröllop utomhus på gård i Dalarna

Bröllop Hedsjö Skola

Bröllop Verkstad Ramsjö overlooking the lake

Bröllop helt enligt dina egna ideer

 

30 byggnader, 2 restauranger vid kyrka, ljud ljus rök bubbelmaskiner lasrar scen tross teknik för miljoner, DJ:s, 350 meter sandstrand, elverk, teknikbilar, bröllopskoordinator / festfixare / wedding planner och goda referenser.

 

Bostäder och övernattning tex i vår stugby på Ramsjö Camping

TEMA några förslag av tusentals

 

Traditionellt

Hälsingebröllop

Vilda västern

DJ i kyrkan

Rock / rockabilly

70-tal

Natur

Naturist

Barfota

Corona-skyddat

På sandstrand med båtar och fyrverkerier

Bohem

Heaven

Bara de närmaste

 

Kontakta mig DJ Kent Billebro 0732396719 kent@billebro.se - jag kan även agera präst i vissa fall

 

Vi rekommenderar varmt Kent Billebro som uthyrare av ljud och ljus utrustning och framförallt som DJ.
Han hade en stor roll i att göra vår bröllopsdag till något alldeles speciellt, med sin proffsighet, positiva personlighet och öppenhet för förslag.
Alla jag har talat med var mycket nöjda med musiken. Detta gäller 15-åringar såväl som 75-åringar med sin fingertoppkänsla lyckades Kent få fram en musikmix som gjorde alla glada.
Återigen, ett varmt tack!!!

Per och Melissa Persson

 

"Under förberedelserna var Billebro Eventure ett mycket stort stöd för att ta fram nya tankar. De var mycket lyhörda för våra idéer och blåste liv i dem så att vi tillsammans kreerade nya inslag som vi aldrig hade kommit fram till själva...
De var bollplank åt oss och bromsade när det behövdes - och gasade när det fanns behov av det...
Vi imponerades av det spektakulära inredandet av lokalen. Vi fick en dansavdelning som var något av det häftigaste jag varit med om. Totalservice från mat till DJ sköttes av Billebro Eventure...
Jag är djupt imponerad av den öppenhet som präglat Billebro Eventure."

Pär-Hänrik Nilsson Kronofogdemyndigheten, Stockholm


"I mitten av maj ägde en av årets mest minnesvärda privata fester rum, i Villa Björkhaga, vårt hem i Stocksundstorp.
Som DJ, inkluderande anläggning och kringutrustning hyrde vi in Kent Billebro. Hela arrangemanget var en enastående succé som varade till tidigt in på morgonen. Det stora flertalet av de 240 gäster som uttryckte personligen sin uppskattning för hur lyckad festen var.
För en mycket stor del av detta tackar vi Kent, som hela kvällen stod för väl balanserad musik som passade alla smaker. Kent höll dansgolvet fyllt av folk under många många timmar i sträck. Kent gjorde det möjligt för våra gäster att ha så där otroligt kul på en fest som man bara har ett par gånger i livet.
Med detta brev vill vi lämna Kent de allra bästa rekommendationer inför kommande uppdrag."

Lennart Göthe Villavånare


Har dels varit på fester där Kent Billebro har ansvarat för musik, ljud och ljus samt anlitat honom själv på min egen 30-årsfest.
Jag vill varmt rekommendera Kent Billebro som DJ!!
Han har ett stort kunnande, ett brett utbud av musik och känsla för vad som sätter fart passar för tillfället. Dessutom ger det stora utbudet av teknisk utrustning många möjligheter och ett mycket proffsigt intryck på festen.

Pia Ortman


Vi har anlitat Billebro vid vår vår- och julfest och är mycket nöjda med de kontakter vi haft med bolaget, allt ifrån bokning till DJ-framträdande.

Jeanette Lewald Nordea Bank AB (publ)


Musiken som spelades höll världsklass och omfattade den senaste klubbmusiken, techno, drum & bass mm enligt vår önskan.
Vi kan varmt rekommendera Billebro Svenska AB för nya uppdrag.

Andreas Siegel / Omar Jacobson


Tack för en "höjdarkväll" de blev verkligen en bra kväll med ditt uppträdande hos oss på Hotel Jokkmokk. Vi önskar dig lycka till i fortsättningen!

Joachim Fällgren / Hotel Jokkmokk


REFERENSER BILLEBRO: EDS Ericsson GAIA Glädjehuset Imagine AB Järfälla kommun Karolinska Sjukhuset Katarina/Sofia Stadsförvaltning KONSTFACK Kronofogdemyndigheten Kungsträdgården Kåren, Sthlms Universitet LA CUCARACCA LUFTGITARR & CO MAMAS & TAPAS Miljödepartementet Gubbängen MUF, SSU, Sthlmspartiet Naturskyddsföreningen Nordbanken Ny Generation, NY Teknik/Elektroniktidningen Posten Procter & Gamble Projektbolaget Event Marketing Rabén & Sjögren Razorfish Rederi Mälaren Regeringskansliet Restaurang Annexet Restaurang Babajan Restaurang  Bonden Restaurang  Circeln Restaurang DAILYS Restaurang Gröne Jägaren Restaurang Hermans Restaurang  Malmgården Restaurang Mirabelle Restaurang Mälarsalen SAS Data SE-BANKEN  SKANDIA INTERNATIONAL  SL  STADSHOTELLET, Hudiksvall STADSHOTELLET, Jokkmokk STADSHOTELLET, Malung, Sveriges Television TBV Storstockholm  Utlänningsnämnden VIVO, centralt World Class, Slussen VÄGVERKET Värdepappercentralen Ängsbacka-Festivalen

 

Delbetala från 2.456:-/månad eller ett år räntefritt

 

BESTÄLL HÄR och se video, pdf, fler bilder:

https://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=15572

bottom of page